Kontakt

Per shkak te gjendjes se tij te rende shendetesore Petraq Kolevica nuk mund ti lexoje vete  e-mailet e derguara. Vajza e tij perpiqet ta informoje brenda nje kohe te shkurter per permbajtjen e mesazheve te derguara dhe formulon pergjigjet e nevojeshme sipas deshires se Petraq Kolevices.

Ju lutem kontaktoni ne: petraq.kolevica@gmail.com

 

duke dhene emrin dhe adresen tuaj.

 

Ju faleminderit